Zajímavosti o Sydney

Austrálie. Sen mnoha turistů z celého světa nelze procestovat bez zastávky v největším městě kontinentu Sydney, které je spojením rušné metropole, malebných pláží a krásné přírody. Společnost vám budou dělat vždy usmáti místní obyvatelé se svou pověstnou dobrosrdečností. Pohodu si jistě budete užívat i během objevování města. V Sydney na vás totiž čekají mnohé ohromující památky, přístav se slavným Sydney Opera House, obchody známých značek, vyhlášené restaurace a bary, kde můžete bez problémů potkat některou ze světových celebrit, nebo již zmiňované pláže se zlatým pískem jako oblíbená Bondi Beach.

 

Sydney se rozprostírá na východním pobřeží ve státě Jižní Wales. Přestože není hlavním městem Austrálie, většina nejdůležitějších událostí se odehrává právě v tomto velkoměstě. O jeho velikosti svědčí i fakt, že zde v současnosti žije zhruba pět milionů obyvatel. Spolu s Melbourne, Perthem a Adelaide patří mezi nejnavštěvovanější metropole Austrálie. A v čem je Sydney výjimečné? Životní styl byznysmenů v oblecích v samotném centru města se zde mísí s neskonalou pohodou lidí v tílkách, kraťasech a žabkách, kteří si naplno užívají života. Nemáte chuť si ukrojit i vy?

 

Jak se dostat letecky do Sydney

 

Austrálie je stále více oblíbená i u českých cestovatelů. Levné letenky do Sydney seženete z Prahy, Berlína nebo Vídně. S jedním nebo dvěma přestupy je průměrná délka letu do Austrálie přibližně 22 hodin. Z našich končin přímé linky do největšího města Austrálie neexistují. Pohodlné lety do Sydney z nedalekých letišť provozují například aerolinie Emirates, Scoot, Qatar Airways, Austrian Airlines, Lufthansa či American Airlines.

Sydney

Levné letenky do Sydney

VŠECHNY LETENKY DO SYDNEY NAJDETE TAKÉ V APLIKACI PELIPECKY: